banner curs19 20

Els estudis professionals estan dirigits a tots aquells futurs actors que es vulguin iniciar i aprendre les tècniques i tenir les eines per pujar a l'escenari dels teatres professionals.

Té una durada de 3 anys i és un curs que tracta el cos, la veu i la interpretació.  Impartit per professors professionals dins l'àmbit de les arts escèniques. Dirigit cap a la pedagogía Lecoq com a eina i base.

L'Eva Losada inicia un projecte nou conservant el millor de tots els anys d'experiència de l'escola.

Es coordinen diversos estudis sota una visió concreta del moviment i del cos.

Cada any es fa una mostra final.

ASSIGNATURES:

Tècnica Lecoq
Interpretació
Jazz
Teatre Dansa
Cant
Veu
Dinamitzador teatral/Animació
Escenes
Normativa legal
Oratòria
Màscara neutra
Acrobàcia
Lectura dramatitzada
Monòlegs
Preparació al casting
Monogràfics (titelles, clown, maquillatge)
Material curricular
Projecte individual
Interpretació de cançons
Taller
Pràctiques

 

CURSOS PROFESSIONALS

 

Els estudis professionals per a adults estan destinats a aquelles persones que es volen iniciar triant i composant el seu propi curs o per aquells que volen ampliar els seus coneixements en alguna de les assignatures que trobareu en aquest apartat.

1er. CURS PER A ACTORS

PREUS:

20h/setmana: 370€/mes ( de dilluns a divendres)

12h/setmana: 240€/mes (dilluns, dimecres i divendres)

8h/setmana: 150€/mes (dimarts i dijous)

curs prof


PRIMER CURS

S’estableixen les bases de la tècnica teatral  a través de l’entrenament actoral i la disciplina del treball de l’actor. Se l’introdueix dins el joc teatral, les improvisacions, la màscara i la construcción del personatge i la concentració. Es treballa de forma que cada alumne vagi trobant el seu actor i les seves eines. És un curs de descobriment propi. Taller de mostra de les improvisacions.

SEGON CURS

El segon curs segueix ampliant les tècniques i introdueix les escenes i el text. La comprensió, el text i el subtext i la posada en peu. De la taula de treball a la posada en escena passant pels personatges. Entrenament actoral de veu i cos i técnica de l’actor propis d’un segon nivell. Es fa un taller de creació propia on l’alumne mostra els coneixements del curs.

TERCER CURS

El tercer curs consolida tot el que s’ha après, es fa una neteja de les tècniques. Entrenament i escalfament a un nivell superior de totes les disciplines. Taller final de Cicle.

Horari: matins de 10.00 a 14.00h. o en torn de tarda de 17h a 20h d'octubre a juny

Pagament 370€/mes. Consulta altres formes de pagament.

 

 Últimes Places disponibles!!!!!!

Envía un mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.