• Portada_LaCasona.png
Dissabte, 25 Febrer 2017 11:42

Preparació de les proves d'accés a l'Institut del Teatre

Plantegem aquest curs per preparar actors i actrius joves aspirants a superar les proves d’accés a l’Institut del Teatre.

El curs tindrà una durada de 40 hores. Aquestes 40 hores es repartiran en 26 classes d’hora i mitja. Es treballarà dos dies a la setmana; 3 hores (dues classes) cada un d’aquests dies.

Tenint en compte la descripció de les proves que publica l’Institut del Teatre proposem repartir el total de les 30 classes d’aquesta manera:

· 12 classes d’interpretació on es treballaran les diferents propostes d’actuació que presentarà cada participant i que demanen les proves, però atenent més a la preparació del monòleg;

· 6 classes de teoria on es treballaran els textos, els comentaris i les imatges a l’estil del que proposa l’Institut del Teatre;

· 6 classes de veu, dicció i fonètica catalana;

· 3 classes dedicades al treball específic dels exercicis;

· 2 classes dedicades a la música i al cant, impartides per professorat especialista;

· 1 classe dedicada al moviment, impartida per professorat especialista.

Tenint en compte el calendari de les proves de l’any passat, el curs començarà el 18 d’abril, dimarts. Excepcionalment el primer dia de curs serà dimarts, just tornar de vacances de Setmana Santa, però la resta de dies els curs s’impartirà els dilluns i dimecres de 18.30 a 21.30h.

El començament de curs pot alterar-se depenent de la data definitiva d’inici de les proves.

Professorat: Marta Montiel i Elies Barberà.

Professorat especialista de música i cant: Maria Casellas.

PREU DEL CURS: 360€. Es podrà fer en dos pagaments.

MATRÍCULA OBERTA!

back to top